Type gerecht: Soep Bereidingstijd: 30 – 45 min Verkrijgbaarheid: Goed Aantal personen: 4 personen Bereiding Bak de bosuien in ruime olijfolie aan en laat na een paar minuten de courgette en de knoflook meebakken. Voeg de warme groentebouillon, het laurierblaadje, wat peper en een heel klein beetje nootmuskaat toe. Kook dit in 25 minuten gaar. […]
Gebakken sliptong met garnaaltjes en witte wijnsaus
Type gerecht: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 20 – 30 min. Verkrijgbaarheid: Goed Aantal personen: 4 personen Energie: 350 kCal | 1470 kJ Bereiding Breng in een steelpan de sjalot met de wijn en de fond aan de kook. Kook tot 100 ml in. Voeg de slagroom toe en kook de saus tot de gewenste dikte in. Dep […]
Mini pizzaatjes met verse sprot
Type gerecht: Borrelhapje / Amuse Bereidingstijd: 20 – 30 min. Verkrijgbaarheid: Goed Aantal personen: 10 of meer personen Energie: 205 kCal | 845 kJ Bereiding Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het pizzadeeg uit, steek er met een glas (doorsnee +/- 7 cm) rondjes uit en leg deze gelijk op een ingevette bakplaat. Pureer […]
Thais schelvispakketje met basilicum
Type gerecht: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 20 – 30 min. Verkrijgbaarheid: Goed Aantal personen: 4 personen Energie: 445 kCal | 1870 kJ Bereiding Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Verdeel over 4 royale vellen bakpapier of aluminiumfolie de tomaat en courgette. Leg er de schelvis op. Roer de currypasta door de kokosmelk en schenk over de […]